fbpx

HEIDEMANN-JØRGENSEN BYGG

Tjenester

Tilbygg

Skap mer plass og komfort med et tilbygg til ditt hjem. Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Garasje

En garasje er mer enn bare et sted å parkere bilen. Det er en verdifull tillegg til ditt hjem som tilbyr en rekke fordeler. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet.

Oppussing

Ved å velge oppussing med oss som din pålitelige partner, kan du være sikker på at du får profesjonell hjelp gjennom hele prosessen. 

Platting

En platting kan øke bruksområdet av din uteplass og gjøre den mer funksjonell. Det gir deg også en flott mulighet til å uttrykke din personlige stil.

Trefelling

Trenger du hjelp med trefelling? Vi forstår at trefelling kan være en kompleks oppgave som krever riktig utstyr og teknikker. Vi tar alltid hensyn ved arbeidet.

Renovering

En renovering kan være den perfekte måten å forvandle ditt hjem og gi det en helt ny følelse av stil og komfort. Vi lytter nøye til dine ideer og visjoner.

Bytting av dører

Å bytte dører i hjemmet ditt kan være en enkel og effektiv måte å oppgradere interiøret og utvendig utseende. Vi tilbyr et bredt utvalg av dører.

Bytte vinduer

Bytting av vinduer kan ikke bare gi ditt hjem et estetisk løft, men det kan også bidra til økt energieffektivitet. Vi fokuserer på kvalitet og nøye håndverk.

Vi tar gjerne en hyggelig prat!

Har du behov for en snekker eller tømrer?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle