fbpx

HEIDEMANN-JØRGENSEN BYGG

Om oss

Vil du vite mer om oss?

Om Heidemann-Jørgensen Bygg

Heidemann-Jørgensen Bygg er et veletablert selskap med over 12 års verdifull erfaring innen byggebransjen. Vår unike ekspertise stammer fra vårt engasjement som tømrer, vår rolle som prosjektleder i skadebransjen, og vårt arbeid med næringsbygg. Denne allsidige bakgrunnen gjør oss til en pålitelig og kunnskapsrik aktør i bransjen.

Vi tar på oss et bredt spekter av prosjekter, uansett størrelse. Enten du trenger hjelp med mindre reparasjoner, eller planlegger store ombygginger, er vi klare til å ta på oss oppgaven. Vårt team er dyktig i utførelsen av ulike tjenester, inkludert gipsing, montering, vindu/dør-installasjoner, legging av parkett, oppsetting og riving av vegger, taktekking, renovering, flisarbeid, malerarbeid, rehabilitering, samt en rekke andre tømrerarbeider.

Kvalitet og Kundetilfredshet - Vår Hovedprioritet

Erfarne Fagfolk for Grundige og Presise Prosjekter

Vi setter kvalitet og kundetilfredshet først i alt vi gjør. Vårt team av erfarne fagfolk strekker seg langt for å sikre at alle prosjekter blir gjennomført på en grundig og presis måte. Vi tar hensyn til dine spesifikke behov og ønsker, og veileder deg gjennom hele prosessen, slik at du kan føle deg trygg på at resultatet blir slik du forestiller deg.

Uansett om du har spørsmål om våre tjenester, trenger hjelp til å planlegge et prosjekt, eller ønsker en uforpliktende prat om mulighetene dine, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vår dedikerte kundeservice er alltid tilgjengelig for å svare på dine henvendelser og finne den beste løsningen for deg.

Hva sier kundene om oss?

Våre anmeldelser

Finn-Christian
13. jun 2023
Les mer
Meget hyggelig handel med hyggelig fyr. Lett å kommunisere med, pålitelig og fin kvalitet på jobb.
Morthen
18. des 2022
Les mer
Jeg kunne egentlig ha krysset av på de fleste stedene over. Det var god kommunikasjon, god pris, han gjorde en veldig bra jobb og sist men ikke minst, han hadde med seg en støvsuger og fjernet nøye alt av skrot som legger seg på gulvet etter at en snekker har utført sitt arbeide.

Vi tar gjerne en hyggelig prat!

Har du behov for en snekker eller tømrer?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle